reparatieprijzen | toestel aanmelden | contactgegevens/openingsuren

Fix & Install is een dienstverlenend bedrijf dat uitkomst biedt bij al uw telecommunicatie en IT problemen. Wij combineren technische know-how door jarenlange ervaring met een uitzonderlijke klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Wij bieden 1 jaar garantie op al onze reparaties.

Smartphone

U kan bij ons terecht voor bijna alle reparaties, bijvoorbeeld het vervangen van een gebroken scherm of een defecte batterij, aan uw iPhone, Android of Windows Phone. Wij kunnen ook reparaties aan moederborden uitvoeren, zoals het vervangen van defecte of geoxideerde connectors. Bovendien kunnen schermreparaties vaak aan huis of op kantoor worden uitgevoerd, zodat u zich zelfs niet hoeft te verplaatsen.

Tablet

Ook een gebarsten scherm en de meeste andere defecten van uw iPad of andere tablet kunnen wij voor u herstellen.

PC reparaties en upgradesMac reparaties en upgradescomputer support

Daarbuiten hebben we ook een gedegen kennis van laptops en desktop pc’s alsook Mac en kunnen we zowel hardware reparaties, zoals bijvoorbeeld een gebarsten scherm, uitvoeren, als reparaties tot op component niveau, zoals het vervangen van een on-board GPU of een DC jack. Wat betreft software reparaties weten wij raad bij zowel Windows, OSX als Linux. Tevens bieden wij computer support aan huis voor alle mogelijke problemen, gaande van een slecht of niet-werkend draadloos netwerk troubleshooten tot het oplossen van kleine problemen in het besturingssysteem of zelfs het opzetten van een compleet nieuw netwerk.
Ook het upgraden van de traditionele harde schijf en/of RAM van je Mac of PC doen we aan een scherpe prijs razendsnel en zonder dataverlies.

Zakelijk

Indien u een zakelijke klant bent en een substantieel aantal telefoons/tablets/laptops beheert of een dienst na verkoop beheert, worden goedkopere tarieven toegepast. Afhankelijk van de aantallen die u maandelijks inlevert, bedraagt het kortingspercentage 10 tot 25 % op de normale verkoopprijzen. Contacteer ons voor meer info of neem een kijkje op deze pagina.

Comments are closed.

Translate »